Sluit vandaag nog gratis VPN af

Er zijn een hoop mensen in Nederland die nog altijd geen VPN hebben. Dit is natuurlijk zonde, het is namelijk juist belangrijk om een VPN op je computer te hebben. Nu begrijpen wij maar al te goed dat er nog altijd een hoop mensen zijn die niet weten wat dit dan eigenlijk is. Gelukkig zijn wij er om je te helpen, wij laten je zien wat VPN is en hoe je het gratis kunt krijgen!

Wat is VPN nu eigenlijk?

Goe, je vraagt je af wat een VPN nu eigenlijk is? De afkorting VPN staat voor Virtual Private Network. Eigenlijk is het een soort ontduiking van je locatie. Door de VPN wordt jouw locatie namelijk doorgegeven, echter is dit niet de locatie waar jij je daadwerkelijk bevindt. Zo zal je bijvoorbeeld als Nederlander verbinding kunnen maken met een server die gewoon in de VS staat. Hierdoor lijkt het alsof je een Amerikaanse internetgebruiker bent terwijl je in feite gewoon in Nederland op het web zit. Door deze verbinding zal jouw originele locatie niet meer te herkennen zijn. Je bent verbonden met een server die geheel in een ander land staat.

De voordelen van VPN

Er zitten erg veel voordelen aan het gebruik van VPN. Op de eerste plaats is het dus zo dat jouw exacte locatie niet meer bekend zal zijn voor de website zelf. Dit houdt dan ook in dat je als het ware die locatieblokkades kunt vermijden. Deze blokkades zijn op allerlei soorten manieren van invloed op ons dagelijks shopgedrag. Zo is het bij vliegtickets zo dat je meer betaalt als je je bevind in een rijk lang. Dit kan je door middel van een VPN volledig voorkomen. Je doet gewoon net alsof je uit een ander land komt om zo voor minder geld tickets te kopen.

Dit is ook het geval voor de sites die onder andere bepaalde landsgrenzen hanteren. Hier kan men denken aan bijvoorbeeld Netflix. Door middel van een VPN dienst zal je iedere mogelijke serie kunnen zien die in Engeland of in de VS op Netflix te vinden is. Nederland heeft nu eenmaal een ander aanbod dan die andere landen. Het is dus ontzettend handig om een VPNĀ  te hebben voor jouw computer, hiermee zal je nooit meer problemen ondervinden met de locatie en met de server waar je aan verbonden bent.

Een gratis VPN krijgen

Als jij ook al deze voordelen van de VPN dienst in levende lijven wilt ondervinden dan raden we aan om eens een kijkje te nemen bij gratis VPN. Hier kan ook jij een gratis VPN krijgen, dit stelt je in staat om voortaan ook tot de groep mensen te behoren die veel profijt ondervindt van een VPN dienst. Het is de meest eenvoudige manier om voortaan onder al die vervelende grenzen op het internet uit te komen, en dat zonder dat je ook maar iets van een abonnement of geld hoeft te betalen!